Miehen maailma ;)

Onhan tällainen puhdistuspyyhe-pakkaus aika hankala avata, eikö vain?

Jotenkin kuvastaa hyvin minkätyyppistä jengiä tuolla Ennätystehtaalla pyörii, kun löysin paketin tällä tavalla avattuna, kun päivän päätteeksi menin maskihuoneeseen pakkaamaan kamani. ;)

Näen kohtauksen sieluni silmin.

“Äijä on tehnyt hommansa. Haluaa lähteä kotiin, mutta ei kehtaa lähte ulkomaailmaan maskit naamassa, jos vaikka joku kuittailisi asiasta. Muistelee, että maskeeraaja mainitsi jotain puhdistuspyyhkeistä, etsii niitä katseellaan. Siinä tutunnäköinen paketti!

Pyörittelee sitä hetken, hermostuu kun ei keksi miten sitä avataan. Örisee ja repii paketin auki pohjasta. Puhdistaa naamansa ja lähtee.”

Korjasin sen sitten kärsivällisesti teipillä (jeesusteippi pelastaa) jotta ei juuri avattu paketti menisi turhaan käyttökelvottomaksi.

Kaikki loppuu aikanaan. Ennätystehdasta kuvattiin taas viikon verran (6. tuotantokausi jo), Yle Leaksiä ollaan kuvattu koko syksyn, 16 jaksoa kaikenkaikkiaan. Nyt sekin menee tauolle. Viimeinen kuvauspäivä oli hieman haikea, mutta mukava. :) Skumpat vedettiin aamupäivällä Yle-edustajan kiitosten kera ja loppuillasta terästetyt glögit, ennen kun lähdettiin pikkujouluilemaan.

Kuva: Mari Perankoski

Joonas on yksi lempparimiehiäni maskituolissa – hän on aina innostunut kokeilemaan uusia asioita! Parasta oli kun hän lähetti minulle kuvauksia edeltävänä päivänä ideakuvan kännykkään ja kyseli jos kokeiltais sellaista lookkia tällä kertaa. :)

Onneksi tapaan nämä ihanat ihmiset taas tammikuussa, kun tehdään hieman kokeiluja jatkoa ajatellen…