Heurekan yövieraat

Eilen olin iltatöissä Heurekassa… aika outo paikka sulkemisajan jälkeen, kun siellä laitteet liikkuu, ovet avautuu ja sulkeutuu itsestään ja kuuluu outoja ääniä. Onneksi meitä oli hyvä joukko ihmisiä siellä, yksin olisi voinut olla vähän pelottavaa. ;)

Tehtiin eräälle järjestölle kampanjakuvia ja -videoita, pääsin mm. maskeeraamaan Katti Matikaisen. Hänellä oli mukanaan hienot ohjeet, jotka ovat aikoinaan tehneet Guy Hellström Yleltä. Guy oli meillä opettamassa latex-vanhennusta meikkikoulussa, ja olen Ylellä nähnyt hänen kädenjälkeään. Todella taitava mies.

Luin ohjetta tarkasti kuin reseptiä ja hyväksytin jäljen Siljalla. Ihana hahmo, hieno maski ja upea puku. :)

Ihanasta puheenollen, sählypikkujoulut vietettiin Manalassa ja näin kaunis on heidän itsetehty puolukkajätski + tyrnikastike. Nam.

Ihania ruokaelämyksiä ja tunnelmallista Jouluoloa!