Vauhdikas vuodenalku

Vuotta on kestänyt vasta vajaa 2 viikkoa, mutta kaikenlaista on jo tullut tehtyä: matkailua, karonkkaa, kauneusmeikkiä sekä maskeerausta.

Palasin aurinkoreissusta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, ja työt alkoivat mukavasti heti seuraavalla viikolla.

Taas kävi ilmi, että kauneus tulee sisältä, kunhan siihen uskaltaa vaan uskoa. Tein eräälle upealle naiselle kuvausmeikin, ja häntä ahdisti kovasti se, että hänellä oli näkyvästi turvonneet silmät (jonkinlaista allergiaa tms). Rauhoittelin, ettei katsoja tule sitä huomaamaan, ja häivyttelin turvotusta valoilla ja varjoilla. Kun kuvaukset alkoivat, ja hän pääsi vauhtiin, itseluottamus nousi samalla kohisten ja hän uskoi itsekin siihen, että näytti hyvältä. Hän vilkaisi peiliin ja totesi, että olin tehnyt ihmeitä. Totta toki sekin, mutta pääasiassa hän rupesi itse loistamaan kun unohti turvotuksen ja muut epäolennaiset ja keskittyi olemaan läsnä hetkessä, upeana itsenään. :)

Amberian Dawn, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä aikaisemminkin (mm. pressikuvia ja Arctica-videon meikit), työsti viikolla uutta musiikkivideota. Kansainvälistä, ohjaaja ja kuvaaja tulivat Ruotsista, saas nähdä mitä hienoa sieltä valmistuu tällä kertaa. :)

Sain kuvauksissa viestiä, että seuraavana päivän tarttis tehdä manaaja-tyyppistä maskia, joten kun pääsin kotiin menin suoraan nettiin katsomaan inspiraatiokuvia.

Tällaisen tein, silmät tosin muokkasin hieman punertaviksi tässä kuvassa. En voinut vastustaa kiusausta. ;)


Kuva: Ossi Laamanen

Eilen meillä oli syksyn Yle Leaksin karonkka. Jonkinlaista jatkoa on tiedossa syksyllä, siitä enempää lähempänä.

Sunnuntaina on Venla-gaala, ja lupasin laittaa työtuttuja gaalakuntoon luonani. Meikit ja shamppanja kehiin, siis. :)