Sinettikoulutusta

Svenska Teaternille on tulossa suursatsaus, musikaali Kristina från Duvemåla, joka on Abba-miesten käsialaa. Näytös kertoo perheestä, joka 1800-luvun puolessa-
välissä muuttaa Ruotsista Amerikkaan. Ensi-ilta on 29.2.2012.

Kaikkien näyttelijöiden tukat pitää muuntautua pitkiksi ja luonnollisiksi, siihen aikaan ei ollut olemassa mitään erikoisleikkauksia ja -värejä, joten kaikille naisille tulee luonnollisen väriset hiuspidennykset. Kun teos ja tekijät selivisi, näytteiljät saivat heti käskyn ruveta kasvattamaan tukkaansa. :)

Osalle on jo laitettu pidennyksiä, osalle vasta laitetaan. Tänään Svenskanin maskiporukkaa koulutettiin Miraculosin sinettitekniikalla. Kampaajat toki tulevat tekemään suurimman osan työstä, mutta myös tuuraajilla pitää olla valmius esim kiinnittää irronnut sinetti.

Kokeilupäämme perse oli kovilla, kun koko päivän väsättiin hänen kimpussa. Kaikki kokeilivat kiinnittämistä kunnes homma sujui, ja tietoa saatiin valtavasti.

Näytöksiä odotellessa! Itse olen varahenkilönä, mutta esityksiä tulee olemaan niin paljon, että enköhän minäkin viivy silloin tällöin tuolla uudistetulla Svenskanilla… Lauantaina pääsen katsomaa miltä uudet maskitilat näyttävät. En tedä vielä mitä silloin ollaan tekemässä, mutta selvinnee sitten paikan päällä. :)