Vähempi parempi

Hurjan kylmä talvi tuli viimein. Ei niin, että kovinkaan hartaasti olisin sitä odottanut… ;)

Kasvojen iho on erityisen kovilla kun kylmä tuuli piiskaa. Ulkosalla meikki näyttää helposti vahanaamiolta iholla, jos sitä on yhtään liikaa.

Kaikki vahvat värit, varsinki rusehtavat ja oranssihtavat sävyt saattavat näyttää todella oudoilta kylmällä, kalpealla iholla. Aurinkopuuteri ei ole kaikkein paras meikkituote näin kylminä aikoina. Voimakkaat pinkit ja punaiset ei sinänsä myöskään oikein toimi, koska esim nenää ja korvia punoittaa kuitenkin jolloin tulee helposti aika punakka kokonaisuus.

Suosittelisin kevyitä, hempeitä poskipunia ja täysin oman ihon sävyistä, kevyttä peiteainetta nenänpieliin ja muihin kohtiin, jotka vaativat peittoa. Kevyesti mineraalipuuteria tms mutta vältä paksuja meikkikerroksia ja vääränvärisiä meikkivoiteita. Mitä enemmän oma iho näkyy, sen luonnollisempi ja parempi lopputulos.

Huulia kannattaa hoitaa ja voidella, normilook talvella on muuten helposti kuiva ja rohtunut. Muista myös sisäinen voitelu – käytä hyviä rasvoja (omega 3, pähkinät) ja juo tarpeeksi vettä!

Madonna ei sinänsä liity aiheeseen mitenkään, mutta lähdin jostain syystä surffailemaan kuvia hänestä ja innostuin siinä ohessa bloggailemaan joten laitan nämä tänne silti. Ajatus tähän teemaan taisi lähteä siitä, kun Madonnallekin kevyempi ja heleämpi look tekee hänestä raikkaamman kuin rankka kasarilook.


Madonna 1985


Madonna 2011