Konehommia

Täällä istun taas koneella, melko vapaaehdottomasti. :)

Voisipa tämän asioiden hoitamisen hoitaa jotenkin niin, ettei itse tarvitsisi lukea ja vastata lukemattomiin meileihin! Siihen menee niin tuhottomasti aikaa välillä.

Huomasin taas, että osa tilauksista on odotellut jonkin aikaa. Jotenkin ne pyynnöt, jotka menevät puolen vuoden tai jopa yli vuoden päähän jäävät helposti roikkumaan, kun hoitaa tämän hetken asioita aina ensisijaisesti.

Tilauspyyntöjen lisäksi hoidan yhdistyksen sihteeri-
hommia, ja sekä yhdistykselle, että itselleni, tulee välillä kaikenlaisia kysymyksiä laidasta laitaan, joihin pyrin vastaamaan jossain vaiheessa, koska en halua olla tyly.

Tosin tällaiset meilit piristää ihanasti, ja muistuttaa siitä, miksi tätä työtä on niin kiva tehdä!

Elämäni paras meikki, kiitos siitä! T. Pipsa

Laskuttamista lykkään aina kunnes keikkoja on kerääntynyt jonkin verran, ja hoidan ne sitten yhdessä rykäisyssä. Ei ole kiinnostavaa hommaa, vaikka rahan tulo on tieytysti aina hyvä asia. :)

Svenska Teatern tulee näköjään työllistämään minut enemmän kuin aluksi luulin. Nyt pyydettiin tekemään kaikki perjantait ja joka toinen lauantai. Lupaudin kevääksi, pitää katsoa sitten syksyn tilannetta lähempänä. Kristina-näytökset pyörivät ainakin vuoden.

Noniin. Hölinät veks. Jatketaan meilien läpikäymistä. ;)

2 kommenttia

  1. Peachi 26/03/2012

    Hei! Olen seurannut blogiasi vähän aikaa ja ammattisi kiinnostaa minua. Olen vasta 9-luokalla ja siksi haluaisin kysyä, että mitä vaaditaan että pääsee meikkitaiteilijaksi (joo, sosiaalisuutta, ahkeruutta jne….) tarkoitan siis minkälainen koulutus pitää olla takana, minkälaisia arvosanoja vaaditaan, tiedätkö mitään paikkaa jossa voisin kouluttautua mikä ei olisi liian kallis, mutta hyvä… En tunne minkään muun ammatin olevan sopiva minulle ja rakastan meikkaamista ja kuvikseni on 10. njoo,nyt tämä viesti menee jo yli.. Vaikutat tosi mukavalta, ja työsi on mielestäni upeaa! Toivon että vaivaudut vastaamaan minulle. Terkkuja! -Aino


  2. Heidi 27/03/2012

    Hei Aino! Arvosanoilla ei ole niinkään väliä tällä alalla, kunhan olet taitava, ahkera ja mukava. Tosin koulutuksesta on aina hyötyä. Olen itse myös merkonomi ja tradenomi ja siitä on ollut pelkkää iloa. Eihän sitä myöskään tiedä, tekeekö samoja hommia koko elämänsä, joten miten enemmän osaa erilaisia asioita, sen parempi.

    En tiedä oletko jo lukenut tämän, mutta tässä on aika paljon vastauksia koulutuksesta yms: http://heidimakeup.com/blogi/archives/154

    Onnea matkaan!


Comments are closed.