Alaston paletti 2

Oho. Tilasin “vahingossa” myös Naked2 -paletin. :)

Olen tykännyt niin paljon tuosta ykkösestä, joka oli minulla hetken omassa käytössä ja sitten siirtyi pakkiin (minne sen olikin tarkoitus mennä), että nyt päättelin, että toisellekin voisi olla käyttöä. Tässä kakkosessa on enemmän viileitä sävyjä.

Jos kiinnostaa tilata, löytyy Beauty Bay -nettikaupasta.

Laitoin äsken tuttavan väitöstilaisuuskuntoon. Myöhemmin laitan hänet ja pari muuta naista iltakuntoon ja sitten suuntaamme väitöskaronkkaan. Ehkä hieman erilanen karonkka, kuin nämä kuvausten loppubileet, jotka menevät samalla nimellä. :)

Huomenna teatterille, päästään maskiporukalla katsomaan Kristinan läpimenoa, jotta tiedetään miten esitys menee. Helpompi olla kulissien takana kun hahmottaa miltä kokonaisuus näyttää yleisölle.