Uuden musiikin kilpailu

Tämä viikonloppu kuluu jäähallilla, missä lähetetään suorana Uuden musiikin kilpailu. Hallilla pyörii hikisiä jää-
kiekkoilijoita, muusikoita, tanssijoita ja muita esiintyjiä.

Maskitila on pukuhuoneessa, jonne on pystytetty pöytiä, peilejä ja ekstravaloja.

Paljon mukavia ihmisiä ja hienoa musiikkia. Tänä iltana meikkasin mm. Anna Abreun, kun hänen vakimeikkaaja oli muualla töissä. Onpas suloinen pieni nainen. :)

Lähetys kuvataan HD:nä, eli teräväpiirtona, mikä tarkoittaa, että meikkien on oltava pehmeitä ja tarkasti tehtyjä. Pohjaa pitää laittaa myös korviin ja kaulaan, ettei ihon punaisuus erotu, HD nimittäin nappaa pienetkin virheet näkyville.

Tänään työaika oli yli 13 h ja meitä oli 5 maskeeraajaa, kun kisoista tippui yksi bändi pois. Voisi kuvitella, että huomenna selvittäisiin vähemmällä työllä, mutta sen sijaan meitä on huomenna 8 tekijää ja työaika on 12-02. ;)

Kilpailevien bändien lisäksi huomenna on paljon tanssi- ja musiikkiesityksiä, joten hommia riittänee. Maskiosaston esimies jäi vielä sumplimaan maskiaikoja kun lähdimme 22:30-maissa kotiin.

Huomenna on mm. yksi 7 minuutin tukka- ja maskivaihto, joka hoidetaan kollegan kanssa kahteen pekkaan. Huh. Peukut pystyyn, että sujuu mutkattomasti. :)

2 kommenttia

 1. jenni 26/02/2012

  Kerro lisää tosta maskihuoneesta! Näyttää et on hillitön määrä meikkejä ja meikkikamaa! Onko ne Ylen?
  Miten tollasille keikoille buukataan maskeeraajat, miten siut esim. pyydettiin? Onko silloin itsestään selvää että käytetään paikan meikkejä vai käytätkö myös omia?


 2. Heidi 26/02/2012

  Hei Jenni,
  suurin osa noista maskikamoista on omia, Yleltä oli jonkin verran tuotu pohjia ja hiustuotteita (sekä lämpörullia ym tarvikkeita).

  Minä olen nykyään Ylen freelanceri, maskivastaava on tuttu ja hän bongasi minut heille kun olin Pasilas tekemässä Yle Leaksiä. Sitä kautta siis pyydettiin tähänkin maskitiimiin.


Comments are closed.