UMK Helsingissä

Olipas päivä!

Kun lähetys oli ohi, peilit ja valot purettu, Ylen maskikamat roudattu ulko-oven luokse hakua varten, omat kamat pakattu ja kilpailun voittaja onniteltu sekä hänen meikkiä korjailtu iltabileitä varten, nostettiin meidän maskitiimille lasilliset. Tyylikäs veto työnantajalta, että tarjotaan työntkijöille hyvin hoidetun keikan jälkeen skumpat.


Skål! Grattis Pernilla :)

Nämä kisat ovat ilmeisesti järjestetty Tampereella kolme edellistä vuotta, ja nyt ne olivat Helsingissä ensimmäistä kertaa. Hyvin meni, kiireisin kohta oli se 7 minuutin vaihto josta tuli pari minuutin vaihto (worst case scenario toteutui, josta varoiteltiin etukäteen;) kun sama tanssija esiintyi Anna Abreun porukassa mustat kajalit pitkin kasvoja ja tukka kiinni ja sitten heti seuraavaksi Pernillan laulun aikana tukka osittain auki ja vihreässä meikissä.

Muuten oli otettu hd-hommat huomioon ja sekä miehille, että naisille oli varattu aikaa. Osa miehistä ovat hyvin tarkkoja lookistaan, varsinkin tukastaan, eli ei voi laskea sen varaan, että miehenkään maski olisi parissa minuutissa tehty. :)

Upeinta mielestäni oli kyllä Minna Tervamäen ryhmä, joille tehtiin lettirykelmät tukkaan, ylhäältäpäin kuvattuna kolme balettitanssijaa näyttivät upeilta. Tein korealaisen tanssijan, Eun-Ji Han, jonka suht. lyhyeen tukkaan tuli vissiin neljä irto-osaa; pari pienempää, valmista lettiä ja sitten parit paksummat tukkaniput jotka letitin monelle letille. Minnalla oli visio ja sitten lähdin kinnittelemään lettipyörylöitä epäsymmetrisesti ympäri tanssijan päätä. Meikki oli kissamainen smokey eye – kivaa päästä tekemään aasialaismallisia silmiä. :)


Pernilla Karlsson: När jag blundar