Kristinan ensi-ilta

Eilen oli Kristina från Duvemålan ensi-ilta Svenskanilla. Esitys on vedetty jo joitain kertoja yleisön edessä, joten tunnelma oli aika rauhallinen. Aina tietysti jännittää jonkin verran ensi-illassa. Minä näin showsta pieniä osia eri puolilta lavaa, mutta upea musiikki soi kaiuttimien välityksellä kaikkialla lavan takana.

Vaihtohuone miesten puolella, jossa käydään monet peruukki-, viiksi- ja pulisonkivaihdot esityksen aikana. Tauluissa on näyttelijöiden nimillä varustetut karvat, hyvä järjestys on a ja o kun on kiirevaihtoja.

Karonkka pidettiin Apollossa, työryhmä pääsi sinne vasta lähemmäs keskiyötä, mutta meno oli hyvä! Tässä Benny Andersson & co esittää hienoa musiikkia, ja tämän jatkona seurasi paljon ex tempore -esiintymisiä.

Harvinaista herkkua, että kapellimestari voi nousta lavalle ja kuuluttaa “tarvitaan kolme tenoria” ja hetken päästä saada paikalle tarvitsemat henkilöt, jakaa heille italian-
kieliset laulutekstit ja vetää hieno show, jossa kaikenmaailman “O sole mio”:t yms! ;)