Kestopunat

Kävin tänään Pasilassa tutustumassa Ylen aamu-tv:n maskitiloihin. Huomenna työvuoro siellä alkaa aamulla klo 4:15 joten hyvä tietää etukäteen mihin on menossa.

Matkalla kotiin eksyin Sokoksen kosmetiikkaosastolle ja vilkaisin meikkiuutuuksia. Goshilla löytyy lip stain -tussit, joita testailin käteen (värit ovat kirjoitushetkelläkin vielä siinä joten hyvin pysyy:).

Sävyt eivät tuntuneet ihan omilta, mutta idea kestävästä punasta kiehtoi ja bongasin YSL-osastolla Glossy Stain -tuotteen. Ostin kokeiltavaksi “5 Rouge Vintage” -nimisen punan. Hyvin vaikuttaa sekin pysyvän huulilla eikä kuivata, eli jos ei halua lisäillä koko ajan punaa niin näitä voi kokeilla!

2 kommenttia

  1. Santeli 12/03/2012

    Kiitos vinkistä Heidi, olet oikea ajatustenlukija! Olen ihastunut punaisiin huuliin, mutta Sitä Oikeaa (=kestävää) punaa en ole vielä löytänyt. Ehkäpä heti huomenna käyn testaamassa vinkkejäsi – pus!!


  2. Heidi 13/03/2012

    Punaisin-huulin-pus! :)


Comments are closed.