Eka show

Ensimmäinen Tuomas Enbuske talk show tuli äsken tv:stä… Siellä oli vähän härdelliä ennen kun kuvaukset alkoivat, mutta siihen nähden näytti hyvältä. Tohon Tuomaksen peruukin-jälkeiseen-pystytukkaa en pystynyt mitään tekemään ennen kun mentiin mainoskatkolle.

Yllätyin kun näin, että mainosten välissä näkyi kun vieraat höpisivät samalla kun kävin silottamassa tukan ja poimimassa ylimääräiset kamat pois. Hmm.

Tuomas on hyvä, ja uskon että tästä taso vaan paranee. Toivottavasti ei työnnettäis niin paljon tavaraa joka jaksoon (monta vierasta, puhelu, rekvisiittaa ja palavia papereita…;) niin ehtisi syventyä tarkemmin yhteen vieraaseen. Mutta luotan Tuomakseen. :)

Kuvausten jälkeen käytiin vilkaisemassa viereisessä studiossa miltä Sokkokokki-kuvaukset sujuivat. Sama tuotantoyhtiö pyörittää näitä kahta produktiota.

Hauskalta vaikutti, ja Maria Sid vetää kyllä hyvin! Fanitan häntäkin, hän vetää hyvin myös tuolla Svenskanilla, jossa toimii Kristinan apulaisohjaajana. :)