Enbuske: Katja ja Eva

Toinen jakso tuli eilen, kovasti näyttää iltapäivälehdet kirjoittavan näistä, sekä eilisen jaksosta, että Katjasta ja Evasta. Tosin julkisuus tuo lisää katsojia ja lehdillä on jotain mistä kirjoittaa, eikä tarvitse ainoastaan tehdä kärpäsistä härkäsiä. Win-win. :)

Evan hiukset ovat matkalla kohti syvempää punaista väriä, hän sanoi haluavansa käyttää punaista huulipunaa ja tukkaan samaa sävyä. Koska tummanpunaiseen on vielä matka, maalasin huulet kirkkaan oranssiksi, eli nykyisen tukan värin mukaan. Punaista kohti ja hyvältä näyttää näinkin.

Silmien kohdalla mikään ei olisi riittänyt, “more is more” todettiin ja lisäsin pyynnöstä mustaa monta kertaa. Eva on sitä mieltä, että ulkonäöllään ihminen ilmaisee persoonallisuuttaan, ja minä olen ehdottomasti samaa mieltä. Juuri näin!

MTV3-studioilla oli vilkasta tänään, työntekijöillä oli jääkiekkopaidat päällä, käytävät ja kahvilat olivat täynnä jääkiekkoväkeä. Tämä ikkunan läpi lentävä kiekko on aina paikoillaan…

..mutta nyt tarjoiltiin myös ruokalassa jälkkäriksi kiekkojätskiä. Eipä ole kiekkohullu kansa. ;)