Kesäkuulumisia

Kesä ja aurinko! Eiku… noh, eiköhän se lämpö sieltä tule takas pian. :)

Valmistelen kesätöitä, luvassa on vähän hauskempaa ja kevyempää settiä, sekä osittain vähän rankempaa settiä. Kerron lisää kun on enemmän kerrottavaa.

Eräs tuttava ihmetteli kun en ole pitkään aikaan kertonut mitään omia tekemisiäni, mutta kevät meni niin samoissa työhommissa koko ajan (talk show ja teatteriesitykset).

Sitäpaitsi kaikki työnantajat eivät pidä siitä, että kertoo miten työt käytännössä menevät, halutaan pitää tiettyä imagoa yllä ulospäin. Monesti kuitenkin ilahdutaan kun mainostan projektia, mutta eri porukoilla on eri meininki.

Sinänsä en tietenkään ikinä kirjoittais mitään ikävää mistään töistä tai ihmisistä. Maailma on mielestäni niin täynnä kiinnostavia tyyppejä ja tapahtumia, että mielelläni jakaisin näitä avoimesti ja avoimin mielin! :)


(Kesävarpaat toukokuussa:)

Olin juuri tekemässä juhlameikkiä eräälle ihastuttavalle, vanhemmalle rouvalle. Hän näytti kuvia siitä, kun hän toimi mallina nuorempana, jolloin hänellä oli kirkkaanpunainen tukka. Eräässä muotinäytöksessä kuuluttaja oli erehtynyt ja kertonut yleisölle, että “tällä mallilla on rohkeasti punaiseksi värjätyt hiukset”, jolloin tämä malli oli napannut mikrofonin ja oikaissut, että “tätä tukkaa ei ole ikinä värjätty!”… ;)

Nykyään naiset värjäävät tukkansa punaiseksi tuosta noin vaan, mutta kuulemma hänen lapsuudessaan oli häpeä oli punatukkainen, häntä kiusattiin koulussa ja hän itki äidilleen, että “miksi en voinut olla mieluummin vaikka kyttyräselkäinen kuin punatukkainen”!

Mitä opimme tästä? Et herrajestas, maailma muuttuu koko ajan – mihinkään ei kannata takertua, ainakaan negatiivisessa mielessä. Eläköön erilaisuus ja avoimuus!