Iho kaunistuu sisäpuolelta

Muistutan taas asiasta, joka on niin itsestäänselvä, että se usein unohtuu. Ainakin minulta. :)

Sillä on paljon vähemmän väliä, mitä ihoon laittaa ulkoapäin, kuin miten sitä hoitaa sisältäpäin.

Esim. liika sokeri johtaa helposti tulehduksiin, eli näppyihin. Sokeri minimiin, puhdasta ruokaa säännöllisin väliajoin, ei lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita.

Tässä kaunisihoinen vanhempi herra kertoo kymmenessä minuutissa hyvää tietoa ihon sisäisestä hoidosta:

3 kommenttia

 1. N 06/06/2012

  Hyvä postaus! Iho-juttuihin liittyen: minulla on ystävän häät tiedossa muutaman päivän päästä, ja naamani on ulkotöiden takia melko kaksivärinen: posket ovat ruskean-punaiset ja silmiä ympyröi valkeat panda-läiskät (aurinkolasien takia). Huolellisesta aurinkosuojauksesta huolimatta olen saanut liikaa aurinkoa – siltä ei voi välttyä merellä. Minulla ei ole hajuakaan miten voisin meikata tätä piiloon. Olen kokeillut poskien sävyistä Joe Blascon meikkivoidetta silmäympäryksille, mutta jos sitä laittaa liikaa se kasautuu. Eikä se silloinkaan tasoita eroa kunnolla. Mikä neuvoksi?


 2. Heidi 06/06/2012

  Oi, tuollaiset värierot on vähän hankalia, mutta oikeaa värisävyä pitää vaan hakea. Jos Blasco on turha tujua, voit sekoittaa sitä kosteusvoiteeseen /silmänympärys-
  voiteeseen, jotta saat notkeamman värivoiteen. Voit myös laittaa sekaan vaikka sävyttävää päivävoidetta, tai mitä sinulla sattuu olemaan, jotta saat oikeat sävyt aikaiseksi; silmien ympärille vähän tummempaa ja poskille aavistus vaaleampaa, että saat huijattua rajan pois.

  Kaikki keinot on sallittuja, kunhan lopputulos on hyvä. Onnea matkaan ja kivoja häitä! :)


 3. N 07/06/2012

  Kiitos vinkeistä! Eikun kokeilemaan =).


Comments are closed.