Harjakainen ja Piisinen

Mitä tapahtuu kun yhdistää nämä kaksi hottista?


Jorma Piisinen ja Timo Harjakainen

Mitä EI tapahtuisi?!? ;)

Kuvataan parhaillaan Harjakaisen ja Piisisen talkoot -nimistä ohjelmaa, jossa sekoittuu kivasti tärkeää asiaa ja huumoria. Jore on huippuammattilainen jolta tietoa tulee kuin apteekin hyllyltä, Akulla taas on pienen kylän verran huumorintajua ja mieletön improvisaatiokyky. Komeita ja ihania ovat molemmat. :)


MTV3 Filmihallin maskihuone, where the magic happens

Show kuvataan yleisön edessä, mikä tarkoittaa, että maskien ja vaihtojen kanssa on oltava suht. nopea. Kivasti pääsee tekemään kaikenlaista maskeerausta kun ohjelmassa sattuu ja tapahtuu. Yleisö paikan päällä on ainakin tuntunut viihtyvän, joten luulen, että ohjelmasta tulee tosihyvä – pitää mainostaa sitten lähempänä kun tämä tulee ulos syksyllä! :)