Alltid redo!

Nyt pitää ottaa partiolaisten motto käyttöön, koska lähden puoleksitoista kuukaudeksi karuihin oloihin, pienelle saarelle kuvaamaan ruotsinkielistä elokuvaa.

Saari sijaitsee Ahvenanmaan lähellä, joten näillä näkymin Helsingissä ei ehdi missään välissä käydä. Näinollen kaikki maskeerausvälineet pitää olla mukana, koska luulen, että Maarianhaminassa ei pahemmin löydy maskitarvikkeita. :)

Tänään juoksin kaupoissa ja yritin miettiä kaikkia mahdollisia asioita, mitä voisi tarvita paikan päällä. Haastavaa päätellä miten paljon tarvitsee mitäkin ainetta.

Viime viikolla kävin Ahvenanmaalla tapaamassa osan näyttelijöistä, ja huomenna lähden taas pariksi päiväksi sinne. Tilapäinen majapaikkamme on Ålands folkhögskola (kansanopisto) jonne puvusto näppärästi pisti itsensä pystyyn hetkessä. :)

Varsinaiselle saarelle lähdemme ensi viikonloppuna.
Meillä pitäisi olla siellä internet käytössä, joten tsekkaan mahdollisuuksien mukaan meilini, mutta joka tapauksessa en pysty tekemään tässä välissä minkäänlaisia meikkejä Helsingin päässä, joten saa palata syksymmällä taas asiaan kun on meikkaustarpeita. :)

Ihanaa, aurinkoista kesän jatkoa!

2 kommenttia

 1. Maano 28/06/2012

  Hei!
  Olen tässä miettinyt kun viime vuonna tähän aikaan oli jo tiedossa Maskeerauksen SM aiheet ja pääsi myös ilmoittautumaan. Tänä vuonna en meinaa millään ilveellä löytää niitä muuta kuin My make up Steps blogista ja sekin postaus tuli pari kuukautta sitten. Eli onko oikeasti aiheet tänä vuonna:

  body painting: avaruus
  ammattilaissarja: csi
  oppilassarja: prinsessa

  Ja koska voi ilmoittautua ? Aattelin kysyä sulta kun muistaakseni kuulut siihen maskeerajien liittoon ? :)
  Ihanaa jos kerkeät vastaamaan <3 Hyvää kesää!


 2. Heidi 28/06/2012

  Hei!

  Joo, aiheet ovat nuo, ja kaikki tiedot ovat tulossa yhdistyksen nettisivuille (ollaan parhaillaan uusimassa sivuja, sen takia ovat päivittämättä vielä…). Jos lähetät minulle meiliosoitteesi (sihteeri@suomenmaskeeraajat.com) niin laitan kisapaketin tulemaan!


Comments are closed.