Maskeerauksen SM-kisat 2012

Sain kysymyksen tämän syksyn SM-kisoista, ja koska yhdistyksen nettisivut ovat vielä vähän vaiheessa (ne uusitaan kokonaan ja hieman kestää ennen kun saamme ne ulos) niin laitan tähän tietoja ja toivon, että löytyy jos joku googlailee aihetta. :)

Tämän vuoden body painting -sarjan aiheena on loputon, salaperäinen ”Avaruus”. Kisasarjaan voi osallistua yksin tai maksimissaan kahden hengen ryhmässä ja se järjestetään lauantaina 20.10.2012. Body painting -sarja on avoin kaikille halukkaille osallistujille.

Maskeerauskisassa sunnuntaina 21.10.2012 on kaksi sarjaa; oppilaille ja ammattilaisille molemmille omansa. Oppilassarjan aiheena on tänä vuonna kaunis, arvokas ”Prinsessa” ja ammattilaiset kisaavat hurjan ja paljastavan ”CSI” -aiheen parissa.

Ammattilaissarjan SM-voittaja pääsee kilpailumatkalle Düsseldorfiin!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.9.2012

Lisää tietoa ja ilmoittautumiset minulle, osoitteeseen sihteeri@suomenmaskeeraajat.com tai ilmoittautuminen@suomenmaskeeraajat.com.