Hälsningar från Lågskär!

Tääl ollaan. Kolmasosa kuvattu, vielä 4 viikkoa jäljellä. Mukavaa on; hyvä porukka, hyvää ruokaa ja upeita näyttelijöitä. Kaunista jälkeä näyttää tulevan.

Ekat päivät olivat todella kuumat, ja koska kuvasimme ihan vesirajassa, josta aurinko heijastuu ja voimistuu, aika lailla koko ryhmä poltti itsensä, enemmän tai vähemmän.

Taustalla näkyy kuunari Linden, jossa syömme ja nukumme. Osa ryhmästä asustaa saaren taloissa.

Näyttelijöitä suojataan auringolta vaikka sateenvarjoilla.

Täällä on ihanaa ja kaunista! :) Saarelle on tuotu eläimiä, joten nyt löytyy paitsi käärmeitä, joita siellä jo oli, myös kanoja ja lampaita.

Sää on hyvin vaihtelevaa. Saman päivän aikana saattaa olla pilvistä, sataa ja sitten yhtäkkiä paistaa taas aurinko.

Majakkaan on tullut kiivettyä jokunen kerta. Kivasti tuntuu reisissä. Jotkut ovat ottaneet tavoitteeksi kiivetä majakkaan vähintään kerran päivässä vaikka siellä ei kuvattaisikaan, ihan kuntoilun takia… :)

Kuvaamme ympäri koko saarta. Ihan toiselle puolelle ei olla vielä päästy, mutta joitain kohtauksia sielläkin on tarkoitus kuvata, joten kyllä jokaisessa nurkassa tulee käytyä ennen kun kaikki 6 viikkoa on kulunut.

Välipäivät tulemme pois saaresta ja laivalta, jotta miehistökin saa hieman levätä. Tällä hetkellä naputtelen Ahvenanmaalla, koululla jossa yövymme, ja josta lähdemme taas huomenna merelle ja kohti saarta.

 Iloa ja eloa sivistykseen ja kaupunkielämään! :)