Päivä- ja iltatöitä

Teatteria, teatteria, teatteria. Ja siihen väliin pitkä mutta kiva päivä Yle Leaksiä. Meillä oli huisin paljon väkeä kuvissa nyt ekassa jaksossa, mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja pysyimme aikataulussa! Uusin jakso löytyy täältä.

Svenskanilla ollaan pyöritetty En midsommarnattsdröm -esityksiä, ja koska mm. kahden Shakespearen viikset ovat kovilla, kuivatellaan liimoja hieman, jotta ne pysyisivät paremmin kiinni. Liian löysä liima ei kuivu tarpeeksi nopeasti kun tehdään pikavaihtoja.

Nyt on hieman taukoa näissä esityksissä, brittinäyttelijät käyvät välillä kotona, ja sillä välin Kristina från Duvemåla -esitykset lähtevät taas käyntiin.

On mukavaa tehdä teatteria, kivoja tyyppejä ja upeita näytöksiä! Tänään oli 2 näytöstä, eli pitkä päivä töissä, huomenna sunnuntaina taas teen meikkiä edustuskuviin. Vapaa-aika on nössöille? ;)