MGP 2012

Ruotsinkielinen Melodi Grand Prix on järjestetty jo joitain vuosia, itse olin ensimmäistä kertaa töissä näissä kisoissa. Finaalin kuvaukset olivat tänään Ylellä, joten käytössä oli näin hieno maskihuone.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Aamulla sain suunnitelmat käteen, minkätyyppinen maski ja kampaus tulee kellekin esiintyjälle, ja tiukat aikataulut oli tehty, jonka muukaan kilpailijat saapuivat maskiin. Meitä maskeeraajia oli 4 paikalla, ja maskiaikaa oli maksimissaan ½h/hlö, eli kovin paljon ei voinut löysäillä. :)

Ihania nuora talentteja! Ja vähän kokeneempiakin, kuten Sturm und Drang -yhtye, joka kävi esiintymässä.

Hyvin saimme kaikki laitettua valmiiksi ja tsekattua vielä kerran ennen kun kisat alkoivat klo 18.

Hieno show näytti olevan. Visuaalinen ero siihen, miltä harjoitukset aikaisemmin päivällä näyttivät, oli huomattava. Kyllä se tukka ja meikki tekee paljon… :)