MSND

Kaksikielistä “En midsommarnattsdröm / A Midsummer Night’s Dream” -esitystä ollaan taas vedetty loppuviikon Svenskanilla. Britit ja suomenruotsalaiset luovat kivan kokoonpanon ja yleisö on tuntunut viihtyvän. :)

Ihania Shakespeare-hahmoja seikkailee näytöksen alussa, keskellä ja lopussa, joten jumppaamme kahdelle näyttelijälle edestakaisin viikset, parrat ja peruukit. Joissain vaihdoissa on enemmän kiirettä, joissain saa rauhassa liimailla samalla kun näyttelijät vaihtavat asua.


Näyttelijä(tär!) Joanna Holden


Vaihtohuoneessa peruukit ja “viiksiseinä” (tai “karvalevy” – rakkaalla lapsella on monta nimeä) hyvin järjestettynä ja karvat huollettuina. Joka vaihdon välissä putsataan viikset liimasta ja ripustetaan paikoilleen.

Viimeinen esitys on 21.11. joten kannattaa varata liput pian jos haluaa nähdä hienosti näyteltyä, iloista feel-good-meininkiä på svenska and English. Welcome!