Maskeerauksen parhaimmistoa 2012

Viikonloppuna oli yhdistyksen järjestämät maskeerauksen SM-kisat. Hommia oli taas yllin kyllin, kisatiimi jäi jostain syystä hyvin pieneksi, ja yhtäkkiä huomasi, että omat kahdet kädet piti riittää “kaiken” hoitamiseen samaan aikaan… ;) Mutta selvisimme, huh, ja kisat olivat upeat!

Lauantaina oli body painting -sarja ja teemana oli “avaruus” – ihania, värikkäitä töitä!

Tässä parhaiten sijoittuneet työt:


1. sija


2. sija


3. sija

Tänään sunnuntaina vuorossa oli maskeerauksen oppilassarja ja ammattilaissarja. Oppilassarjan teemana oli “prinsessa” ja ammattilaissarjan teemana oli “CSI”. Tuomareilla oli kova työ valita parhaat päältä. :)

Jotkut kisaajat levittivät kaikenlaista, hienoa rekvisiittaa…

Näin upea työ valittiin lopulta voittajaksi:

Lehdistötiedotteet:
Body Painting
SM-maskeeraus

Nelosen uutisten klippi 20.10.

Kaikki kauneudesta -blogin juttu body painting -kisoista.

Kuvat malleista: Mikael Rantalainen