Hyvää ja huonoa vaihtelua

Olen ollut aika hiljainen täällä blogissa. Kevät pyörii mukavasti eteenpäin. Paljon aikaa vietän Svenska Teaternilla, tekemässä meikkiä ja kiinnittämässä peruukkia Kristinalle, sekä hoitamassa vaihtoja pitkin esitystä.

Päivän viikossa vietän YleLeaksin kuvauksissa Pasilassa, tekemässä hauskoista tyypeistä vielä entistä komeampia ja kauniimpia.

Kovin on samantyyppistä ollut jo pitkään, jotain pieniä keikkoja lukuunottamatta. Tällä viikolla tulee kuitenkin hieman vaihtelua, tänään olin tuuraamassa Hyvät ja Huonot Uutiset -kuvauksissa ja huomenna olen lupautunut mennä pitämään luentoa erään meikkikoulun oppilaille. Aihe on vapaamuotoisesti “maskeeraus tv/leffa/teatteriprojektissa” joten hieman hermostuttaa mennä kertomaan laidasta laitaan epämääräisiä asioita. ;)

Onneksi on huomenna vielä aikaa valmistella, koitan saada aikaiseksi jonkin järkevän ja paljon infoa sisältävän ohjelman, josta toivottavasti jää jotakin käteen.

Törmäsin tähän ylvääseen ajatukseen kun selailin kuvia koneella, ja päätin jakaa sen. Taiteesta kun on kyse. :)