Maskeerauksen SM-kisat 2013

The Professional Make-up Artists of Finland, eli Suomen maskeeraajat ry järjestää jälleen lokakuussa body paintingin ja maskeerauksen SM-kisat. Kilpailut pidetään tuttuun tapaan I Love Me -messujen yhteydessä Helsingin messukeskuksessa.

Tämän vuoden body painting -sarjan aiheena on moniulotteinen, näyttävä ”Värien renessanssi”. Kisasarjaan voi osallistua yksin tai maksimissaan kahden hengen ryhmässä ja se järjestetään lauantaina 12.10.2013. Body painting -sarja on avoin kaikille halukkaille osallistujille.

Maskeerauskisassa sunnuntaina 13.10.2013 on kaksi sarjaa; oppilaille ja ammattilaisille omansa. Oppilassarjan aiheena on tänä vuonna loistelias, värikäs ”Cirque du Soleil” ja ammattilaiset kisaavat kiehtovan ja mystisen ”Sirkus kautta aikojen” -aiheen parissa. Ammattilaissarjan SM-voittaja pääsee kilpailumatkalle Düsseldorfiin!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.9.2013.

Lisätietoja, säännöt ja ilmoittautumisohjeet löydät yhdistyksemme nettisivuilta.

Tervetuloa mukaan osallistumaan, katsomaan ja kannustamaan!