Uusi vuosi, uudet kasvot

Vuosi alkoi mukavasti, kävimme Siskonpeti-porukan kanssa Amsterdamissa, ja ilahduimme kovasti ensimmäisen jakson hienoista katsojaluvuista – 836 000 on valtava määrä silmäpareja! Toivottavasti suosio jatkuu, ainakin omat lempparisketsit ja -musiikkivideot ovat vasta tulossa…

YleLeaks jatkuu taas, huomenna on vuoden ensimmäinen kuvauspäivä ja lauantaina 11.1. tulee jakso ruudusta.

Pidin meikkiopastuksen eräälle tutulle, joka ei ole juurikaan elämässään meikannut aikaisemmin, joten kaikki oli hänelle uutta. Ihanan “puhdas canvas”! Otimme luonnollisesta kauneudesta kaiken irti ja korostimme sitä, jolloin tämäkin nainen puhkesi ihanasti kukkaan. :)

Kävimme myös Inglotin myymälässä hankkimassa hänelle perustarvikkeita ja -värejä. Hieman valoa, varjoa ja hyvälaatuisia siveltimiä, siitä se lähtee.

Sain vinkkiä kiinnostavasta blogista, INCImix, joka kertoo totuuksia kosmetiikasta, esim. kosmetiikan imeytymisestä ihoon. Eli jos kiinnostus kosmetiikka kohtaan on ihoa syvemmällä, täältä löytyy tietoa.