Talvikuvaukset

Kuvasimme kolme päivää yritysvideota, ja oli kivat kuvaukset. Mukava porukka, tutustuin uusiin tekijöihin joiden kanssa toivottavasti tulee jatkossakin tehtyä töitä.

Juuri kun pakkaset yhtäkkiä yllättäen hyökkäsivät, kuvasimme ulkona… Tuottaja onneksi tarjosi meille pahimmalla hetkellä kuumat kaakaot ja suoraan uunista tulleet pullat, jonka jälkeen jaksoi taas.

Viimeinen kuvauspaikka oli autokorjaamo, yksi siistimpiä jota olen ikinä nähnyt. Ei niin, että olisin kovin monta autokorjaamoa nähnyt, mutta joitain sentään.

Eräs mainostoimiston ihminen oli ehdottanut, että esiintyjille voisi kenties maskeerata likaa naamaan, mutta kun näin puhtaan lattian, siististi järjestetyt välineet ja puhtaat haalarit, jotka pukivat päälleen, likainen naama olisi ollut aivan outo veto siihen kaveriksi. Pienet puuteroinnit riitti hyvin. Aina pitää katsoa laajempaa kokonaisuutta. :)

Illan Siskonpeti-jaksoa “Koti” mainostettiin mm. tällä Krissen kuvalla, mutta itse asiassa tämä henkilö näkyy muistaakseni vasta toisessa jaksossa. Niin paljon hahmoja!

Koti-jakson anoppi on ystävällisempi, ja hänellä on eri peruukki, mutta suunnilleen samat vanhennukset kasvoilla.