Dermablend

Tänään oli Vichy Dermablend -sarjan lanseeraustilaisuus. Tuotesarja on tuttu kaikille, jotka ovat nähneet hienon videon, jossa päästä varpaisiin tatuoitu mies on pistetty uuteen uskoon, ja tatuoinnit ovat täysin peitetty.

Tilaisuudessa Vichyn meikkaaja Laura esitteli kasvo- sekä vartalomeikkituotteita malleihin, joissa oli erilaisia haasteita.

Toistaiseksi Suomeen on tuotu meikkisarjasta kolme sävyä, joista nro 15 on vaalein ja 35 tummin, ja kaksi sävyä vartalomeikkivoiteesta, Light ja Medium. Näistä light-sävykin on aika tumma, joten ehkä kesällä menee paremmin ihoon. Tosin tähän aikaan vuodesta ei niin usein olekaan tarvetta peittää meikillä kehon epätäydellisyyksiä. :)

Tuotteet löytyvät isoimmista apteekeista, Helsingissä ainakin Yliopiston apteekista ja Stockmannin apteekista.