Hyvät ja huonot uutiset

Olin taas Nelosen studioilla tuuraamassa Hyvät ja Huonot Uutiset -kuvauksissa. Vieraana oli ihastuttava Suvi West ja jakso on kuukauden ajan nähtävillä täällä. Aina mukavaa tehdä hyvää ohjelmaa hyvällä porukalla.

Ensi viikolla alkaa pitkä kuvausprojekti, olen tässä tehnyt valmisteluja ja hankintoja, toivottavasti olen muistanut kaiken kun homma lähtee käyntiin. :)

Huomenna käyn kampaajaystävän luona, joka pistää pääroolien esittäjät kuosiin, ja sitten pääsen ensimmäistä kertaa laittamaan osan hahmoista kuntoon valokuvia varten, joita tarvitaan joissain kohtauksissa. Sen jälkeen meillä on tuotantopalaveri, ja viikonlopun jälkeen alkaa varsinaiset hommat.

Kevät tulee ja töissä on mukavaa, huonomminkin voisi mennä. Isäni menehtyi viime perjantaina teho-osastolla lento-onnettomuuden jälkeen, joten pari viikkoa on mennyt aika sumussa, mutta yritän nostaa päätä ja nauttia elämästä, töistä ja ihmisistä. Niin rakas isäni olisi toivonut.