Vauhtia ja vilinää

Hauskoja kontrasteja työpäivässä… ensin tein häämeikkiä, ja seurasin hetken kun kampaaja rauhallisesti asetteli kiharoita täydellistä hääkampausta varten, sen jälkeen lähdin teatterille, jossa musikaaliesitykseen tehdään naisille nopeita vaihtoja, mm. alle viiden minuutin juhlakampauksia hääkohtaukseen. Upeilta näyttävät kyllä nekin, kun rennon rauhallisesti ja määrätietoisesti asettaa suortuvat paikoilleen.

Päässä soi jatkuvasti Abban kappaleet kun on pyörinyt tuolla teatterilla!

YleLeaks on taas jatkunut, jo neljäs jakso tuli tänään. Viimeisin jakso löytyy Areenasta. Tämän viikon kuvausten jälkeen soi Robinin Boom Kah -kappale päässä. ;)

Kolmas juttu sekoittamaan pakkaa on tv-sarja, jossa autan kollegaa ja toimin back-upina tarvittaessa. Sarjassa pyöritään poliisien ja huumediilereiden maailmassa, joten hieman vastapainoa feelgood-Abballe, hääromantiikalle, politiikalle ja huumorille.

Vaihtelu virkistää. :)