Siskonpeti 2

Siskonpedin toinen tuotantokausi on nyt kuvattu, ja se leikataan kesän aikana. Kaikenlaista hienoa ja hauskaa taas luvassa! Ollaan kuvattu vaikka missä ja vaikka mitä. :)

Studiossa ja eri lokaatioissa sisällä, jolloin saa luotua vaikka minkälaisia paikkoja ja tilanteita…

Ulkona, upeassa luonnossa… metsässä saa kauniita kuvia, eikä haittaa (paljon), vaikka sataakin.

Joissain kuvauspaikoissa sai pitää huolta itsestään hengityssuojan avulla. Ehkä sellainen olisi ollut hyvä ihan koko tuotannon ajan, kun oli flunssaa yms välillä liikkeellä…

Parkkihallissa saa kuvattua makeita musiikkivideoita. Näemmä. :)

Ihanalla Malmin lentokentällä, josta on lämpimiä muistoja isän kanssa, kuvattiin myös eräs upea musiikkiaiheinen asia… vähän salaperäinen pitää ehkä vielä olla. ;)

Viimeisenä päivänä kuvattiin “tunturilla”… kaikenlaisia paikkoja täältä pääkaupunkiseudulta löytyykin!

Eikun syksyä odottamaan, jolloin uudet jaksot tulevat telkkarista ;) Vietetään kuitenkin mahtava kesä ennen sitä! Siskonpeti-asioita voi odotellessa kurkata Facebook-sivulta.

2 kommenttia

  1. Jessica 20/06/2015

    Voi kun olisin päässyt sinne kuvauksiin avustajaksi! :(
    Mutta ihana Pirjo!<3 Mä kerran yritin tehdä mun siskon kanssa mulle sellanen Pirjo meikki. Se onnistu kyllä ihan hyvin meinaa ku se oli eka kerta ku meikkasin itse ja kunnolla. En siis käytä itse normaalisti meikkiä, mut ajateltii siskon kanssa, että olishan se ihan hyvä 17-vuotiaan osata jotain meikkiä laitta vaikka juhliin. ;D Osaatko muuten sanoa millaiset meikit sopisi tälläiselle vähän meikkiä käyttävälle ja hajuste allergiselle? :D


  2. Heidi 30/08/2015

    Hei Jessica, toivottavasti ensi kerralla onnistuu paremmin. Hyviä avustajia tarvitaan aina!

    Meikeissä kannattaa lukea sisällysluettelot ja välttää niitä hajusteita, herkkäihoisille (tai -nenäisille:) löytyy onneksi jos jonkinlaista meikkiä nykyään.


Comments are closed.