Uusia tuulia!

Oi, kävi mielessä, että tämäkin blogi täyttää ensi vuonna 10 vuotta, ja se tuntuu jo nyt viettävän hiljaisia eläkepäiviä… Ei kuitenkaan tarkoituksella! :)

Olen jatkuvasti tehnyt samantyyppisiä töitä: kuvauksia, hää- ja juhlameikkejä sekä hieman teatteria. Nämä ovat itselle niin tuttuja asioita, että tuntuu, ettei ole ollut mitään uutta kirjoitettavaa pitkään aikaan. Kesälläkin olen pitänyt aika pajon vapaata, jolloin tämänkin blogin kirjoittaminen jää luonnollisesti taka-alalle.

No mutta. Syksy tuo kuitenkin tullessaan uusia haasteita! Minulla alkaa huomenna parturi-kampaajaopinnot Unikalla. Kiinnostavaa ja jännittävää. Ja saan taas monia syitä kirjoittaa kiinnostavia asioita tänne, sitä mukaan kun opin uutta. Tämän blogi laajenee siis kattamaan enemmän myös hiusasioita.

Tulen kuitenkin jatkossakin tekemään töitä opiskelujen ohessa, mm. YleLeaks jatkuu TV1:llä lauantaisin 5.9. alkaen, ja ohjelmassa on taas luvassa uusia, jänniä asioita…

Uutena joukossa, kirsikkana kakun päällä – Taneli Mäkelä!

Nyt muistuu lämpimästi mieleen Ihmisten Puolue -ajat, jolloin osittain saman porukan kanssa tehtiin silloinkin hienoa poliittista satiiria. Tästä on hyvä jatkaa.