Hei me leikataan

Viime viikolla kävimme läpi yritysasioita, kuten liiketoimintasuunnitelmaa ja markkinointia. Tällä viikolla päästiin itse asiaan, eli tukkaan kiinni.

Kun tarvikkeet olivat saapuneet koululle ja jaettu kaikille niin ruvettiin leikkaamaan. Niin kivaa päästä heti tekemään!

Aika menee kuin siivillä, välillä pitää irrottaa katseensa (ja kätensä) sen verran, että pikkasen venyttelee. Menee selkä jumiin jos tuntikausia väkertää liikkumatta. Ihanaa oppia uutta, ja meitä on luokassa niin paljon, että joka suunnassa näkee ahkerasti työskenteleviä ihmisiä. Inspiroivaa, sekin.

Sunnuntaina olin tekemässä pienimuotoista musiikkivideota. Tänään aamulla se oli jo leikattu, ja upealta näytti! En saa vielä kertoa siitä mitään, mutta laitan sen tänne jossain vaiheessa kun se on vapaata riistaa. :)