Koukussa oppimiseen

Oppimista ei voi estää! Meillä on asiakaspalvelua koulussa, mikä on kiinnostavaa, kun ikinä ei tiedä etukäteen mitä päivän aikana tulee tehtyä. Erilaisia värjäyksiä ja leikkauksia, ja kun asiakas on tyytyväinen ja lähtee, ehtii vielä harjoitella muita asioita.

Joskus oma tukka tulee harjoituskäyttöön, ja pääsee myös kurssikavereiden hiuksilla harjoittelemaan. Tänään testailin loppupäivän kampauksia, ensin hyvä rullapohja ja sitten vatkattiin hiussuortuvia eri tavoilla, kunnes koulupäivä päättyi ja oli aika mennä kotiin. :)

Kivaa on, kun ei ole kiire, vaan voi ajan kanssa tehdä asioita kunnolla. Kuvauksissa on usein max tunti aikaa tehdä meikki sekä jonkinlainen kampaus, jolloin pitää vähän oikaista, jotta ehtii kaiken tehdä. Nyt opitaan miten asiat kannattaa tehdä, niin että kestää ja näyttää hyvältä.

Olen katsonut Koukussa-poliisisarjaa Areenassa ja hyvältä näyttää sekin! Olin maskiassarina kuvauksissa, ja lupaavalta tuntui jo silloin. Kiva nähdä, että lopputulos on noin hieno.