Viileää mainontaa

En tiedä mitä Loppiaisena kuuluisi tehdä, mutta me vietimme pienellä porukalla tämän vapaapäivän eräässä Hyvinkääläisessä ruokakaupassa, missä kuvattiin ruokamainos. Aamu alkoi kylmässä autossa, perillä pukumaskihuone oli erittäin kylmässä tilassa, jossa palelimme kaikki, mutta onneksi puvustajalla oli mukana lampaantalja, jonka päällä näyttelijät saivat istua maskeerauksen ajan. Eräänlaista luxusta. :)

Kaupan sisälläkin oli viileää, mutta onneksi hieman lämpimämpää kuin maskissa, vaikka kuvasimmekin koko ajan pakastealtaiden välittömässä läheisyydessä.

Kuvaukset sujuivat mukavasti, omalla kohdalla oli kylmän ilman takia ongelmia lähinnä erittäin sähköisten hiusten kanssa. Ratkaisin asian välillä levittämällä käsivoidetta käsiin ja silottelemalla sen jälkeen hiuksia. Tyyli on vapaa kunhan lopputulos on hyvä? :)

1 kommentti

  1. […] Loppiaisena kuvatuista ruokamainoksista Apetitille on näköjään julkaistu. Tässä pidempi versio: tolkun äiti ja […]


Comments are closed.