Illan muodonmuutos

Tänään tein tutulle asiakkaalle uuden lookin. Hänen melko hennot hiukset olivat päässeet kasvamaan hieman muodottomaksi, joten leikkasin ensin viitisen senttiä pois, ja sen jälkeen vaalensin latvojen päitä ja värjäsin tyven tummemmaksi. Lopuksi sävytin vielä hiukset kiiltosävytteellä ja sain opettajalta apua leikkauksen “rikkomisessa” jotta se olisi helpompi saada huolettoman tuuheaksi hiuspuuterilla ja kevyellä lakalla. Hentoon hiukseen hiuspuuteria voi suihkuttaa koko pituuteen jolloin kampaus saa kohotuksen ja hiukset näyttävät runsaimmilta.

Käytin sekä vaalennuksessa, että värjäyksessä Olaplex -ainetta värimassan seassa, jolloin hius pysyy hyväkuntoisena käsittelyistä huolimatta. Asiakas oli iloinen kun lähti, ei vain uudesta lookista, vaan myös hydöyllisistä vinkeistä, jotka hän sai omaan hiustenlaittoon. Arvokasta tietoa joka helpottaa arkea. :)

Unika ajanvaraus