Valokuvausharjoittelua

Ystävät olivat ostaneet studiovalosetin, ja halusivat harjoitella kuvien ottamista, joten he pyysivät tuttavan malliksi ja minut meikkaamaan ja kampaamaan. Aloitin melko nudella meikillä, kun look oli viattomampi.

Lisäsin pikkuhiljaa meikin tummuutta, samalla kun malli vaihtoi vaatteita.

Viimeisissä kuvissa oli kuusikymmentäluvun tunnelma, Adele-inspiraatiolla. :)

Näissä kahdessa kuvassa on sama meikki, mistä huomaa, että valon määrä ja suunta, josta malli valaistaan, vaikuttaa todella paljon tunnelmaan ja lopputulokseen. Pitkällä valoitusajalla saa jänniä tehosteita aikaiseksi.

Kuvat: Tyra Therman, Minna Lehtinen, John Grönvall
Malli: Haley Lykantropia

2 kommenttia

  1. Ira 01/02/2016

    Cheers & welcome to the new server! The blog pics are getting more and more gorgeous by the post. You might have a hidden computer-related talent!!! Yes, it’s terrifying, but please don’t kill the messenger haha. Happy blogging, dear. :)

    Och samma på svenska ja suomeksi.


  2. Heidi 01/02/2016

    Haha… Thank You :)


Comments are closed.