Gaalakaunotar

Onnea Pirjo! Hän piipahti eilen töiden jälkeen koululla ja laitoin hälle kiharaa ja meikkiä ennen kun hän jatkoi matkaa QX Gay Gaalaan ja nappasi siellä vuoden TV-tähti -palkinnon. Hyvin valittu voittaja. :)

Kuva tähtisilmä-Pirjosta löytyy täällä.

Tänään tein meikin toiselle kaunottarelle, jolle ystävät järjestivät 30v-synttäreiden kunniaksi valokuvaussession Talvipuutarhassa. Ihana idea, kivat kaverit! :) Hyvistä kuvista on aina iloa. Huomenna ollaan ehkä taas ottamassa studiokuvia ystävien kesken, katsotaan mitä keksimme kuvata ja mihin inspiraatio vie meidät.

Pidän siitä, että meikillä voi tehdä isoja muutoksia ihmisen ulkonäköön ja kuvien tunnelmaan. Kun kaikki palaset loksahtavat paikoilleen, syntyy upeita kuvia. Juuri oikea malli, vaatteet/korut, meikit/hiukset, valot/varjot siihen tilanteeseen ja kuvaan. Harvoin voi täysin ennakoida mitä tulee syntymään ennen kuin aloittaa. Innostavaa! :)

Yllä meikkimuutos menneisyydestä Tyra Therman -alusvaatekuvaukseen.