Viikonlopun kampauskurssi

Vaikka käynkin tällä hetkellä kampaajakoulua, halusin osallistua myös yhdistyksen järjestämään kahden päivän kampauskurssille. Ikinä ei voi oppia liikaa! Schwarzkopfin Mikko Korpela esitti ensin minkälaisia tuotteita kannattaa käyttää erilaisiin hiuksiin, jotta saa tehtyä oikeanlaisen kampauspohjan erilaisille kampauksille.

Hennoille hiuksille suuri määrä muotovaahtoa on hyvä ratkaisu. Nyrkkisääntönä pehmään hiukseen tehdään rakennetta, karheaa tukkaa pehmennetään tuotteilla.

Raudan alle voi käyttää kevyesti hiuslakkaa, ja kihartaessa on hyvä pitää kampaa tai harjaa kuuman metallin alla, jotta pääsee lähelle tyveä polttamatta vahingossa mallin ihoa.

Demojen jälkeen harjoittelimme nopeampia tekniikoita, kuten erilaisia lettejä. Puhelias porukkamme oli hyvin hiljaista ja keskittynyttä kun askartelimme vaativimpia asioita, kuten ranskalaista lettiä viidellä osiolla.

Kuulemma klassikko on, että kun jokin kohta kampauksessa on ruma, ja sitä ei saa korjattua, siihen kohtaan laitetaan kukka. Tai glitteriä? ;) Pöydällä on vielä rekvisiitta, johon emme tänään koskeneet. Ehkä huomenna. :)