Kampausoppia

Tilasin kaksi kampauskirjaa, joissa kivasti neuvotaan selkeillä kuvilla kampauksien vaiheet alusta loppuun. Mitä enemmän tekee näitä hiusjuttuja, sen enemmän innostuu ja haluaa saada uusia ideoita ja vaihtoehtoja. :)

Jokin kampauskirja löytyikin jo kirjahyllystä, mutta se on tylsä teos jossa on pelkkää tekstiä ja rumia kuvia. Ei sellaisesta kukaan innostu tekemään mitään. ;)

Erilaiset asiakkaat innostavat vielä enemmän kuin kirjat. Kun lähtökohta, toiveet ja tekijän into ja osaaminen kohtaa, voi syntyä ihan mitä vaan.

Tänään kävin tekemässä meikin aamulla, olin liikkeellä jo 7 jälkeen, ja sen jälkeen kiireellä palaveriin, ja siihen päälle koulua iltaan saakka. Jossain kohtaa päivää väsytti todella paljon, mutta sen unohtaa kivasti kun asiakas istahtaa penkkiin ja pääsee keskittyneenä puuhastelemaan. :)