Kevät koettelee

Ihanaa, että maailma muuttuu koko ajan lämpimämmäksi ja valoisammaksi! Valoenergia tuleekin tarpeeseen, koska tällä hetkellä tuntuu olevan aika paljon tekemistä.

Kevätväsymystä ja pientä flunssaa vastaan olen taistellut jonkin aikaa kampaamotyössä. Kun on oikein kiireinen päivä menossa, kuten eilen, ei ehdi ruokataukoakaan pitää asiakkaiden välissä. Tämän lisäksi tulossa on uusia maskeerausprojekteja, yksi lyhytelokuva ja komediallinen tv-sarja. Eikä siinä vielä kaikki! Suunnittelu syksyn uusia kuvioita varten on menossa. Tai ainakin alkamassa, kun meillä kaikilla on vain käytössä ne samat 24h vuorokaudessa. Ja osa niistä ei ole käyttökelpoisia, jonain päivinä ihaninta on kun saa mennä nukkumaan illalla. :)

No, onpahan puuhaa! Hyvähyvä. :) Kiva tuntea, että oppii koko ajan uutta kampaamopuolella, ja odotan tietysti suurella innolla myös kuvauksia; tuttuja työkavereita, hassuttelua ja tehokasta tekemistä.

Malli: Dark Sarah
Kuva: Toni Härkönen