Unika hairstyle

Olemme vaihtaneet tiloja, ja nyt palvelemme Unikan kulmaliikkeessä, osoitteessa Runeberginkatu 4. Paikka löytyy heti Kampin metroaseman ulkopuolella, Radisson-hotellin vieressä.

Ajanvarauksen voi tehdä uusiutuneilla nettisivuilla minulle suoraan, jos onnistuu löytämään meidän oppisopimuspuolen. ;) Ajanvaraus –> Oppilaskampaamo –> siitä alempi osio, eli Oppisopimuskampaamon ajanvaraus. Varsinkin kännykän näytöllä tuntuu, että saa scrollata pitkän matkan alas ennen kun löytyy oikea kohta.

Unikalla on myös oma appi! Jotta kampaamoajan saaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Huom, kaverit! Saan tehtyä varauksia puhelimella, mutta silloin kassa voi epähuomioissa siirtää sen jollekin toiselle, jos en ehdi ajoissa koululla merkata, että se on oma asiakas. Eli parempi jos pystyy itse tekemään varauksen netissä minun nimelle – silloin sitä ei kukaan siirrä pois! :)