Kuvauksia ja kampauksia

Ensi viikolla alkaa Nieminen & Lahtinen Show:n -kuvaukset. Olen haalinut niitä varten valtavan määrän peruukkeja.

Tekemistä on vielä, ja valmisteluja hidastaa hieman se, että teen joka päivä täyden työpäivän Unikan kampaamossa.. mutta eiköhän kaikki palaset loksahda kohdalleen maanantaihin mennessä. Lähes kaikki vapaa-aika meneekin tällä hetkellä kuvausten valmisteluihin. Toivottavasti auringosta ehtii nauttia kunnolla myöhemminkin. :)

Koululla on kyllä mukava olla, mahtavaa oppia koko ajan uutta ja tehdä erilaisia töitä – värjäyksistä ja leikkauksista juhlakampauksiin. Harmi, että olen niin huono ottamaan “ennen ja jälkeen” -kuvia. Tässä edes yksi lettinuttura josta muistin lennossa napata kuvan:

Tein myös viime lauantaina hääkampausta, ja -meikkiä, kun eräs ystävä meni naimisiin. Kivaa olla osallisena juhlissa, ja romanttista viettää häitä näin kesän kynnyksellä. Rakkauden kesä 2016. :)

Ihanasta Krissesta otettiin toissapäivänä uusia promokuvia, kävin laittamassa hänelle kevyen meikin, kevätraikkutta ja kiharat hiuksiin. Hänet on niin helppo laittaa kauniiksi.

Jee! Koko Siskonpeti-tuotanto löytyy nyt Areenasta, jos joku on näitä ihania tyyppejä kaipaillut. Itse kävin heti fiilistelemässä mm. musiikkivideoita.