NLS inserttikuvaukset tehty

Nieminen & Lahtinen Show inserttikuvausviikot saatiin onnellisesti päätökseen perjantaina. Seuraavaksi vuorossa syksyn studio-osuudet, jotka tehdään Korjaamolla live-yleisön seassa. Katsotaan minkälainen elämys siitä tulee. :)

Inserteistä on toivottavasti tullut hienoja! Hyvällä vauhdilla ollaan edetty, ja kaikenlaisia hahmoja ollaan tehty; keksittyjä ja matkittuja. Näissä musiikkivideoissa green screen -tausta viimeistellään sopivilla maisemilla.

Maskitilat ovat olleet hyviä, mutta viimeisenä päivänä oli pieni kellari kuvauspaikkana, siellä sulassa sovussa tungeksimme porukalla. Sain haalittua vähän “pöytätilaa” itselleni, että maski- ja peruukkivaihdot sujuivat lennossa.

Onneksi melko simppelissäkin lokaatiossa voi tehdä upeaa taidetta, kun on hyvä kuvaaja ja upea valo…