Kenraalista ensi-iltaan

Tänään oli kenraali, ja huominen ensi-ilta on loppuunmyyty. Hienoa, että on paljon kiinnostusta! Jos haluaa nähdä tämän värikkään pläjäyksen, tuleviin esityksiin saa vielä lippuja Ooppera Skaalan Bollywood KaBOOM! -sivuilta.

Ensimmäinen yleisöesitys oli siis tänään. Jännittävä ilta. Maskeja ja kampauksia oli suunniteltu ja kokeiltu pitkin viikkoa, mutta tänään vasta kaikilla esiintyjillä oli samaan aikaan maskit, hiukset ja puvustus valmiina, ja näki kokonaisuuden. Opiskelijat ottivat homman hyvin haltuun, ja itse jouduin lähtemään keskustaan palaveriin kesken kaiken. Pidin kiirettä kun palasin Kaapelille, hieman huolestuneena, että varmasti ehtisimme saada kaiken valmiiksi, mutta aivan turhaan huolehdin. Maskihuoneessa oli meno päällä, ja kaikki esiintyjät rupesivat näyttämään todella upeilta! Tässä jokunen illan aikana julkaistu kuva:

Yksi näyttelijöistä on kuvannut making of -videon keskiviikkona, siitä on päästy pitkän matkan tämän illan kenraaliin! Huomenna näyttää toivottavasti vielä paremmalta. :)