Kauniit ja rohkeat

Viikonloppu sujui kauniiden ihmisten parissa Messukeskuksen I love me -kauneusmessuilla. Lauantaina katsastin messutarjonnan ystävän seurassa, ja sunnuntaina olin yhdistyksen kilpailualueella koko päivän. Aloitin aamun oppilassarjan tuomarina, kiinnostavaa ja hauskaa puuhaa. Taitavia tulevia ammattilaisia!

Unikalla syksy vilisee ohi, on tämä opiskelu intensiivistä hommaa. :) Jonain päivinä tulee leikattua koko päivän, ja välillä pääsee tekemään hienoja värjäyksiä. Tämä kaunokainen istahti ensin tuoliini kun tein harjoituskampauksia koulutehtäviä varten, ja kun innostuttiin ideoimaan hälle uutta väriä, hän palasi pian penkkiin ja tältä näytti prosessi:

Ensin vaalensin tyven, jotta saataisiin melko tasainen vaalea pohja, johon levitin värin, jossa oli vaaleaa kuparia, helmiäistä ja ripaus fuksiaa. Lopputulos oli persikkainen ja vaaleanpunainen. Latvat, jotka olivat huokoisemmat, imivät itseensä hieman enemmän vaaleanpunaista väriä, ja niitä olisi pesuvaiheessa voinut vielä taittaa oranssilla värillä lämpimimmiksi, mutta päätimme jättää ne. Hauska liukuväriefekti tuli kokonaisuuteen. :)