Harjoitus tekee mestarin

Eilen penkkiin istui nainen, joka näytti tätä kuvaa ja toivoi rentoutta ja tekstuuria. Pääsin leikkaamaan ihanan paksun, vaalean tukan veitsellä, ja lopputulos oli hieno. Jätimme sen edestä hieman pidemmäksi kuin kuvassa, ja hiusmalli istui hänen tyyliinsä täydellisesti.

Tänään eteeni istahti toinen nainen, jolla oli vielä tuplasti paksumpi tukka, ja näytti samaa kuvaa! Hauskaa, ja hyvä päästä tekemään samantyylistä leikkausta toistamiseen, sehän sujuu kerta kerran jälkeen paremmin. Tällä kertaa sain keventää ihan olan takaa, kun hänellä oli hiuksia niin paljon, ja päätimme tehdä siitä jyrkemmin eteenpäin pitenevän. Hänen versio näytti brunettena erilaiselta, mutta todella hyvältä kun hän lähti kampaamosta.

Taitaa olla yksi lempilookkejani.. tuo eteenpäin pitenevä ja takaa porrastettu leikkaus. Sen voi tehdä eripituisena, ja se näyttää ryhdikkäältä ja naiselliselta kenen tahansa päässä!

Hakusanoilla stacked bob löytyy vaikka kuinka paljon versioita ja vaihtoehtoja. Näiden sanojen perään voi lisätä short, medium tai long toivotun pituuden mukaan. Tulkaa kaikki penkkiini, leikkaan näitä niin mielelläni! :D

2 kommenttia

  1. Kiti 28/10/2016

    Miekii oon menny saman kuvan kanssa kampaajalle! :D


  2. Heidi 28/10/2016

    Haha! Hyvä, on kyllä hieno malli :)


Comments are closed.