Trendikoulutus kevät 2017

Pääsin seuraamaan trendikoulutusta, teemalla Blush. Onkin jo aika hehkua vähän, kun kevät tulee ja harmaan ja tuhkan sävyt rupeavat pikkuhiljaa kyllästyttämään! ;) KC Professional -kouluttajat Antero ja Harri näyttivät meille parit kiinnostavat leikkaukset, eri pituisia osioita sisältävän polkan ja momu:n, eli modern mullet.

Malli sattui olemaan maskeeraajakollega Nora, jolla kiinnostavasti leikattu momu-malli oli oikein hyvännäköinen!

Koulutuksen jälkeen mallirivistön hiukset loistivat kaikissa punaisen hehkun eri sävyissä, vaaleasta kuparista murretun pinkin kautta lilahtavan tummaan punaiseen. Raikasta! Punaista, kuparia, helmiäistä, kultaa ja aavistus tuhkaa oli monissa väriresepteissä, tummemmissa väreissä oli myös mahonkia mukana.

“Blush tuo nuorekasta hehkua kasvoille, korostaa luuston muotoa ja poskipäitä, ja oikein käytettynä antaa iholle terveen, raikkaan sävyn. KC Collection Blush punastuttaa ja katselee maailmaa roosan sävyisten lasien läpi. Blush tuo kevään ja kesän värisävyihin heleyttä ja kuultavuutta, antaa pienen poskipunan punerruksen hiusväricocktaileihin ja tuo lopputulokseen pehmeää raikkautta – ja saa meidät punastumaan.

Harva haluaa kasvojen ihon olevan punainen tai punertava, mutta silti moni käyttää poskipunaa, blushia, tuodakseen eloa ja muotoa kasvoille. Puna voi olla pinnaltaan mattainen, hehkuva tai satiininen. Sävyt valitaan ihon värin mukaan, skaala on laaja: aprikoosi, persikka, ruusu, rosé, shampanja, mauve, kanerva sekä beigeen ja nudeen kääntyvät sävyt. Vaalean läpikuultavalle iholle toimivat pinkin sävyt, persikkainen vivahde puolestaan sopii todella moneen ihonsävyyn.

Blush-kokoelma tuo hiuksiin saman punerruksen, joka imartelee kasvojen sävyjä – kevyesti ja pehmeästi, huutamatta ja alleviivaamatta. Kevyet, filtterimäiset blush-vivahteet vaaleiden hiusten päälle värjättynä tuovat hiuksiin samaa läpikuultavuutta, hohtavaa viimeistelyä ja kasvoja korostavan pehmeän hehkun.

Kokoelman leikkauksissa näkyy contouring-ajattelu. Keväällä ja kesällä hiukset ovat liikkuvat ja kerrostetut. Leikkaus ajatellaan kehykseksi kasvoille ja mukana on paljon otsahiuksia, vahvempana, rouhitumpana tai kevyempänä versiona. Värit ja leikkaukset tukevat toisiaan ja niillä korostetaan yksilöllisesti kunkin asiakkaan parhaita piirteitä ja ihon sävyjä.”