Lastenleffasta komediasarjaan

Tehobloggaaja täällä, hei! ;) Viimeksi kun kesällä kirjoitin, oli Heinähattu ja Vilttitossu -kuvaukset menossa, ja tällä hetkellä kuvaamme Jättekiva-nimistä komediasarjaa Elisa Viihteelle.

Sarjan valmisteluihin kuului suunnittelu yhdessä ohjaajan ja pukusuunnittelijan kanssa, sekä näyttelijöiden hiustenlaitto ennen kuvausten alkua. Iloitsen siitä, että nykyään voin itse värjätä ja leikata. Koska kuvaukset kestävät kaksi kuukautta, pitää myös ylläpitää lookkeja pitkin matkaa, jotta hahmot näyttävät samalta koko sarjan ajan. Pari viikkoa ollaan nyt kuvattu, ja tämän viikon viimeisen kuvausyön vietimme ulkosalla, sateessa.

Sateessa työskentely on aina hieman epämukavaa, mutta onneksi ei ollut kovin kylmää. Tekemistä on, kun yrittää pitää näyttelijöitä klaffissa ja suojella heitä sateelta ottojen välissä. Kun tuli puoli kahdelta yöllä kotiin, tunsi kyllä tehneensä. Pieni flunssa hiipi myös päälle, onneksi ehtii viikonloppuna parannella itseään, ennen kun jatketaan taas maanantaina.

Löysin Netflixistä Skin Wars -sarjan johon koukutuin heti! Upeita body painting -töitä, ja ihanaa katsella kun mielettömät taitelijat taikovat teoksia vartaloille ihan käsittämättömällä vauhdilla. Suosittelen, mukavaa tekemistä jos joutuu pysymään flunssaisena kotona!