Maailmanlopun syksy

Dramaattinen otsikko, joka viittaa siis ainoastaan syksyn töihin, toivottavasti!

Aloitin syksyn tekemällä Maailmanlopun Revyy -nimiseen esitykseen maskeeraussuunnittelun, eli kävin katsomassa harjoituksia, juttelin ohjaajan ja puvustajan kanssa lookeista, valitsin sopivat peruukit, tein tarpeellisia hankintoja, pesin ja tein peruukkeihin kampauksia sekä sovin yhteistyökumppanien kanssa hiustuotteista ja meikeistä. Ennen ensi-iltaa kuvasimme myös esitykseen tulevaa materiaalia ja pressikuvia mainoksiin ja käsiohjelmaan.

Nyt kun kaikki lookit on päätetty, teemme jokaiseen näytökseen näyttelijöille meikit, natut ja peruukkivaihdot kulisseissa yhdessä kollegani Minnan kanssa. Tässä poseeraamme asiallisina Peacock-teatterin lavan takana olevan maskipisteen edessä. :)

Kesällä olin mukana tekemässä Onnela-sarjan toista tuotantokautta, joka alkaa C More:lla 22.11. Teen nyt syksyllä myös ruotsinkielistä Detta om detta -sarjaa, joka löytyy Areenasta suomenkielisellä tekstityksellä nimiellä Tämä tästä.